Notícies d'actualitat
Catarroja, lunes, 26 de febrero de 2024
Omitir vínculos de navegación
Omitir vínculos de navegaciónInici > Notícies
Admón.de Loterias Nº2 de Catarroja                

Ací teniu la selecció de notícies del període seleccionat

Període :

10/03/2024|PRESENTACIÓ DEL LLIBRET 2024 DEDICAT A LA “HISTÒRIA DEL PAPER EN VALÉNCIA”.

El passat disssabte, 10 de febrer, presentàrem el llibret de la nostra Falla l’Albufera de Catarroja en el saló de plens de l'Ajuntament de Catarroja, completament ple. El llibret d'enguany està dedicat a la “Història del paper en Valéncia”.

El contingut d'est, ademés dels tradicionals espais que engloba un llibret de falla, destaquen els versos satírics i crítics del poeta Donís Martín, i la novetat d’incloure unes revistes, una lliterària de temàtica fallera, i atra d’opinió.

Entre atres aportacions, el llibret trasllada a les seues pàgines una interessantíssima tertúlia, “A lo viu”sobre “l’història del paper en Valéncia”.
L'acte va estar presidit pels màxims representants de la comissió, la Fallera Major, Carla Llorens del Pozo, els presidents Javier Pérez i Alex Estarlich, la Fallera Major infantil Lucia Ojeda González, i el president infantil Javier Solves Vidal, ells varen ser els encarregats d'entregar sengles llibrets als invitats.

En els transcurs de l’acte es va donar llectura del nomenament i posterior entrega d’Albuferenc de l’Any a títul pòstum a la nostra volguda i recordada fallera, Mercedes Pelayo Bort.

A l'acte varen assistir numeroses personalitats recolzant ala comissió de l’Albufera, destacant la presència de numerosos regidors de la corporació municipal, les Falleres Majors de Catarroja, Claudia Selma, i Itziar Tomas, acompanyades del president de l'U.A.F.C. José López, representants de comissions falleres de Catarroja, aixina com numerosos fallers, colectiu d’Amics de l’Albufera i simpatisants de la comissió.

Finalment, el llibret participarà en els concursos de Lo RatPenat, Casal Bernat i Baldoví, Generalitat Valenciana i en el de l'U.A.F.C. de Catarroja.   Mes fotos
09/02/2024|DINAR D'AMICS DE L'ALBUFERA 2024

El dumenge passat dia 10 de febrer celebràrem el tradicional dinar dels Amics de l'Albufera en el restaurant "Puerta de Hierro" de Beniparrell en mig d'un gran ambient pre-falles.
Ací unes quantes fotos per a testimoni de l'acte.   Mes fotos
21/01/2024|EXALTACIÓ DE LES NOSTRES FALLERES MAJORS 2024 CARLA I LUCIA

El divendres passat dia 19 de giner tingué lloc, en el Teatre Auditori Francisco Chirivella de Catarroja, la solemne exaltació de les Falleres Majors de la A.C. Falla l’Albufera de Catarroja.

L’acte es va iniciar en un apropòsit faller realisat pel quadro d’actors i actrius de la comissió, l’Albufera Teatre, titulat “PINK” a on es van mostrar en ironia i humor els conflictes i peripècies vixcudes per uns divertits personages de ficció, unes famoses nines Barbies, que cobren vida en un ambient faller... i que conclou en l’acte d’exaltació i en una espectacular apoteosis.

La peça teatral, tal com mana la tradició fallera de l’apropòsit, va ser escrita i interpretada per membres de la comissió expressament per a est acte.

A continuació es passà a l’exaltació de les noves falleres, la chiqueta Lucia Ojeda González i la senyoreta Carla Llorens del Pozo, actuaren de mantenedores de l’acte Eli González i Cáceres, i Marta Ballester i Guillem, que dedicaren unes emotives paraules a les homenajades, basades en l’amistat i la família fallera com a fil conductor. Més tart arribà el torn de les falles invitades i de les atres nou comissions falleres de Catarroja, per a finalisar en la pujada a l’escenari de la U.A.F.C.encapçalada per les Falleres Majors de Catarroja la Srta. Claudia Selma i la chiqueta Itziar Tomas junt a les seues Corts d’Honor.

L’exaltació pròpiament dita va finalisar en les paraules dels presidents de l’Albufera, Javier Solves Vidal infantil, i Alex Estarlich i Javier Pérez que en nom de tota la comissió  donaren les gràcies públicament per l’esforç realisat per la comissió, així com van tindre paraules de reconeiximent per a les noves Falleres Majors i agraïren la presència de les autoritats locals i del numerós públic assistent que abarrotava l’auditori.

Com a final els quadros artístics de la comissió interpretaren el musical “Encanto” els infantils i “Regreso al Futuro” el grup major, brindant-nos una magnífica actuació.

El públic premià l’esforç de la comissió en una prolongada ovació en la emotiva despedida, al interpretar per més de cincuanta fallers de la comissió, “I will survive”, en homenage a la Nostra Merce.

L’acte va contar en la presència de l’alcaldessa de Catarroja Lorena Silvent,  junt a la majoria de membres de la Corporació Municipal, del president José López i membres de la U.A.F.C. de Catarroja.

Com a colofó de l’acte es va servir un vi d’Honor en el casal de la falla.   Mes fotos
06/01/2024|NIT DE REIS, UNA MÀGICA NIT...

Entre nervis i emocions, els fallers de la nostra comissió -els menuts i alguns grandets- varen rebre els regals en que Ses Majestats els obsequiaren en una nit màgica com cal...


   Mes fotos
23/12/2023|NIT DE LLECTURA DEL LLIBRET I PRESENTACIÓ D'ESBOSSOS

Juntar-nos la comissió de la Falla l'Albufera en un Sopar de Llectura del llibret, i presentació d'esbossos 2024 entorn a Donís Martín, a l'arbre i a l'estrela que guià als Reis Macs al pesebre de Belem a on naixqué el Jesuset, significa celebrar la vida i compartir els somis que vindran junt a una família que hem elegit, la fallera.
¡¡Bon Nadal, i Bones Festes de Cap d'Any!!

   Mes fotos
19/11/2023|TERTÚLIA "A LO VIU" 2024

El dumenge 19 de novembre celebrarem la tradicional tertúlia “A lo Viu”, enguany l'hem dedicada a “El Paper”. Hem escoltat atentament a Jose Francisco Ballester-Olmos Anguis, Vicent Ramon Calatayud, Antonio Soriano i Donís Martín encertades paraules sobre l'història del paper en Valéncia i Europa, procés de fabricació, i les mil i una aplicació del paper en l'actualitat.
Assistiren i compartiren tertúlia i dinar, tot el quadro d'honor de la Nostra Falla: FF/MM Carla i Lucia, i presidents Javi, Alex i Javier.
Bon orage, pasejet en barca per l'Albufera, i un bon arròs en perol cuinat per Paco Alabau, i sobre tot, una bona tertúlia junt a uns bons amics...

   Mes fotos
28/10/2023|PROCLAMACIÓ DE CARLA, LUCÍA COM A FALLERES MAJORS I DEL PRESIDENT INFANTIL JAVIER PER AL 2024

El passat dissabte dia 28 d'octubre es va celebrar en el transcurs d'un sopar servit a la fresca, el tradicional acte de proclamació de les falleres majors i president infantil de 2024; Carla Llorens del Pozo, la chiqueta Lucia Ojeda González i el chiquet Javier Solves Vidal. Els tres, en emocionades paraules varen traslladar als presents l'enorme ilusió que tenen depositada en les pròximes festes falleres de 2024, aixina com varen agrair a tots els membres de la seua comissió el nomenament que acabaven de rebre.
També en el transcurs de l'acte varen rebre els pergamins recort del seu regnat i varen prendre la paraula, les falleres majors eixints, Majo Blasco Ferrer, la chiqueta Sara Herrero Pons i el jove Jorge Pérez Nácher, que en emocionades paraules varen despedir el seu regnat.
Varen tancar l'emotiu acte els presidents Javier i Alex i l'infantil Javier; unes breus paraules varen servir per a donar l'enhorabona ala noves Falleres Majors i president infantil i també agrair a la comissió amics i familiars presents, la seua assistència a este entranyable acte faller.
L'agradable velada finalisà en un brindis per les pròximes festes falleres enmig d'un gran ambient, i en música de discomóvil.
Carla i Lucia, que des de hui són les noves Falleres Majors, i Javier nou president infantil de la A.C. Falla l’Albufera de Catarroja varen rebre innumerables mostres d'afecte.   Mes fotos
21/10/2023|INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ 2023

El passat dissabte 21 d'octubre, tingué lloc en la sala d'exposicions del Palau de Vivanco en el M.I. Ajuntament de Catarroja, l'inauguració de l'exposició que tots els anys organisen en l'Associació Cultural Falla L’Albufera, baix el nom de “9 Dies d’Octubre”. L'exposició és la XXXII edició i està dedicada a “Nino Bravo, Veu i Cor. 50 anys sense el tu”.

Consta l'exposició de fotografies i explicació dels episodis vixcuts per Nino Bravo, tant musicals com personals. A l'acte va assistir l'alcaldesa de Catarroja Lorena Silvent, i diversos edils de la corporació municipal, Junta Local Fallera de Catarroja representada pel seu president, José López i les Falleres Majors de Catarroja, Claudia Selma i Itziar Tomas. També varen assistir representants de les falles de Catarroja, Amícs de l’Albufera, fallers i simpatisants de la comissió.

Les Falleres Majors de la Comissió Majo Blasco i Sara Herrero, junt als presidents Alex Estarlich,i Javier Pérez acompanyats pel president infantil Jorge Pérez, varen tallar la cinta que inaugurava l'exposició.

La mostra podrà ser visitada fins al dia 29 d'octubre en un horari de 18 a 20,30 hores i està situada en la sala d'exposicions del Palau de Vivanco en el mateix Ajuntament de Catarroja.   Mes fotos
29/09/2023|PROCESSÓ DE SANT MIQUEL

Algunes fotos de la nostra assistència.   Mes fotos
28/09/2023|CAVALCATA DE SANT MIQUEL

Fotos de la nostra participació.

   Mes fotos
17/09/2023|SOPAR DE LA VACA

Anit celebrarem el tradicional Sopar de la Vaca per gentilea del nostres Amics de l'Albufera.
Com sempre sopar de menú tradicional, extraordinari, exquisit i de calitat.
Moltíssimes GRÀCIES AMICS.

   Mes fotos
10/09/2023|PLAYBACK MAJOR

Algunes fotos de l'actuació en elconcurs de playback faller en la Plaça Major.   Mes fotos
09/09/2023|PLAYBACK INFANTIL

Algunes fotos de l'actuació en elconcurs de playback fallers infantils en la Plaça Major.   Mes fotos
03/09/2023|PILI I CARMINA, GUANYEN EL CAMPEONAT ORGANISAT PER LA UAFC.


Les nostres participants de Truc, Pili i Carmina, han guanyat el campeonat organisat per la UAFC.
¡¡ ENHORABONA CAMPEONES !!

   Mes fotos
26/06/2023|DIA DEL GOS I FESTA DE L'AIGUA 2023

Ací tenim el reportage de la celebració, en la nostra comissió, del tradicional Dia del Gos que conclou les festes en honor a nostre patró Sant Pere.
Podreu apreciar de com és possible transformar els carrers en una piscina pública, sobre tot, si les ganes de festa dels fallers de l'Albufera estan activades.
Entre atres activitats destaca la celebració de la Festa de l'Aigua i Holi Run.

   Mes fotos
25/06/2023|BESAMANS A LA MARE DE DEU

Els nostres representants han acodit este matí a Valéncia per a participar en el BESAMANS de la Mare de Deu junt als membres de la UAFC i les demés falles de Catarroja.

   Mes fotos
25/06/2023|PROCESSÓ DE SANT PERE

Els nostres representants han assistit a la processó de Sant Pere, la Festa Grossa del Nostre Barri de les Barraques de Catarroja.

   Mes fotos
17/06/2023|PRESENTACIÓ A LA COMISSIÓ DELS PROYECTES DE FALLES PER A 2024

Ahir divendres 17 de juny en el transcurs d'un animat sopar a la fresca, va tindre lloc la presentació a la comissió dels proyectes de Falles 2024.
L'esbós de la falla gran és obra de Juane Cortell que repetix en la comissió despuix del seu bon treball en la falla plantada el març passat. El proyecte que presentà Juane per al 2024 du per lema “Pantomima show”.
En la Falla infantil, està la novetat del debut en la nostra plaça d'un artiste contrastat com és: Manuel Martínez Reig, que no va poder assistir a l'acte, pero, que igualment fon presentat el proyecte, de lema “Holi Run” per al goig dels infantils.
En el transcurs de l'acte varen prendre la paraula els presidents per aexplicar els esbossos i va finalisar Juane Cortell en unes breus paraules per a matisar el proyecte, que varen ser molt aplaudides pels fallers.
Junt a l'artiste faller varen presidir l'acte els presidents Alex Estarlich i Javier Pérez, junt a Jorge Pérez el presi infantil, les respectives Falleres Majors, senyoreta Mª José Blascoi la chiqueta Sara Herrero. Ocuparen un lloc preferent les que en breu seran proclamades noves Falleres Majors per a l'eixercici 2024 la chiqueta Lucia Ojeda i la senyoreta Carla Llorens, junt al que serà proclamat president infantil, Javier Solves. 
En el beneplàcit general i un brindis per l'èxit dels monuments de 2024 va finalisar el tradicional acte de presentació de proyectes.   Mes fotos
28/05/2023|NIT DE SOPAR I MONÒLEC 2023 DE MIKI DKAI EN LA FALLA L'ALBUFERA

Espectacular, divertida, maravellosa... aixina ha segut la nit que nos a oferit la secció de festejos de la nostra comissió. Les rialles encara resonen per tot el barri de les Barraques... Fins el cel plorà al final !! 🥲 😘
Extraordinaria organisació i ambient, immillorable companyia, en fi, ¡una nit redona!
¡¡MIKI DKAI, actuà fenomenal !!
¡¡ ENHORABONA !! de matricula d'honor !!

   Mes fotos
08/05/2023|CREU DE MAIG 2023

Com tots els anys des de que començà esta tradició en Catarroja, la nostra comissió plantà la Creu de Maig des de el dissabte 6 de maig, de pas organisarem la Festa de la Creu, tinguerem paella, jocs infantils i tardeo.

La creu estava dedicada a "Tant de temps, tant d'espai, tanta gent, i coincidir en tu... MERCE" i conseguirem un segon premi en el concurs que organisa l'UAFF catarrogina, premi que nos fon entregat el dumenge per la vesprada.

Una volta més: Gràcies a tots els que fan possible que esta tradició continue en el nostre barri.   Mes fotos
04/04/2023|ARTISTES FALLERS PER AL 2024

En l'A.C. Falla l'Albufera de Catarroja volem anunciar la contractació dels artistes per a les Falles 2024.

En primer lloc, depositem novament la confiança de la falla gran en Juane Cortell, i hem d'anunciar que la falla infantil serà obra de Manuel Martinez Reig.

Volem agrair-li a Fran Sierra el bon treball fet en la nostra comissió en les falletes "Egiptemanía" i "Un passeig per l'Albufera", i li desigem la millor de les sorts al nostre amic d'Elda.   Mes fotos
01/04/2023|JAVIER PÉREZ TOLEDO I ALEX ESTARLICH FORTEA, NOUS PRESIDENTS

Javier i Alex han segut proclamats com a presidents de la A.C. Falla l'Albufera de Catarroja per a l'eixercici 2023-2024, en junta general celebrada ahir, prenen el relleu de Sergi Gómez Cuallado.
Des de estes llínees, els donem l'enhorabona a Javi i a Alex i els desigem un any ple d'harmonia.
Que l'amistat, la formalitat i el respecte nos guien en el dia a dia treballant en equip per a poder alcançar els objectius desijats.
També agrair els anys de presidència a Sergi, que ha deixat el llistó presidencial mol alt.
Des de ací brindar-los tot el soport, tant a Javi i Alex, com a la nova junta directiva.
¡Bon eixercici 2023-2024 per a tots!

   Mes fotos
23/03/2023|APUNTÀ 2024

¡A per les falles 2024!

   Mes fotos

Notícies d'actualitat                                                                Powered by © Deyco