Notícies d'actualitat
Catarroja, sábado, 31 de octubre de 2020
Omitir vínculos de navegación
Omitir vínculos de navegaciónInici > Notícies
Admón.de Loterias Nº2 de Catarroja                

Ací teniu la selecció de notícies del període seleccionat

Període :

06/06/2020|RECOLLIDA D’ALIMENTS PER A CÁRITAS

Després d'uns dies recollint aliments no peridors en el nostre casal, ahir s'entregaren a CÁRITAS.
Donem les gràcies a totes les persones que han colaborat en esta iniciativa tan important per a moltes famílies del nostre poble.
¡Moltes gràcies a tots!

   Mes fotos
15/05/2020|LES FALLES DE CATARROJA 2020 SUSPESES DEFINITIVAMENT

Reunits el 14 de maig de 2020 via telemàtica i contant en la presència de l'alcalde Jesús Monzó, la vicealcaldessa Lorena Silvent, el regidor de Festes Miquel Verdeguer, el president de la Unió d'Associacions Falleres de Catarroja Vicent Burgos i els presidents de les dèu comissions de Catarroja, acordaren lo següent:

Primer: Suspendre definitivament la celebració de les festes falleres de Catarroja de l'eixercici 2020

Segon: Aprovar la continuïtat de les Falleres Majors de Catarroja 2020, aixina com,les seues respectives Corts d'Honor per a l'eixersici 2021.   Mes fotos
11/05/2020|SERGI GOMEZ CUALLADO PROCLAMAT DE NOU PRESIDENT


Sergi Gómez i Cuallado ha segut proclamat com a president de la A.C. Fallal'Albufera de Catarroja per a l'eixercici 2020-2021.

En un eixercici que se prevé tan estrany, difícil, i ple de situacions noves, necessitem que siga un any ple d'harmonia. Que l'amistat, la formalitat i el respecte nos guien en el dia a dia treballant en equip per a poder alcançar els objectius desijats.

Desde ací donar-li l'enhorabona i tot el soport, tant a Sergi com a la nova junta directiva que entre, i desijar un bon eixercici 2020-2021 per a tots.   Mes fotos
12/04/2020|ARTISTES PER A LES FALLES 2021

Comunicat de l'A.C. Falla l'Albufera

Degut a l'estat de excepció que vivim en l'actualitat, hem tingut que iniciar l'eixercici 2020-2021 atraves de les rets socials.... 

La Falla l'Albufera de Catarroja es complau en anunciar la contractació dels artistes per a les falles de 2021.
En primer lloc depositem novament la confiança de la falla gran en l'artiste Josep Manuel Gramaje pel seu bon treball en els passats eixercicis.

També anunciar la contractació de l'artiste d'Elda Fran Sierra per a realisar la falleta infantil, artesà de contrastada qualitat i professionalitat, i en una clara i ascendent trayectòria artística, i que enguany, plantarà per primera vegada en la nostra Plaça de la Llongeta. ¡Benvingut Fran!

Els donem abdós l'enhorabona, i els desigem a Jose Manuel i Fran la millor de les sorts en l'important encomanda realisada per la comissió de la Falla L'Albufera.

Per últim, i desijant gojar en la plaça de la falleta 2020, agrair-li a l'artiste faller Vicente Domínguez, el bon treball fet en les falletes infantils d'estos dos últims anys. Bon artista i millor persona.   Mes fotos
01/04/2020|ESPERANT QUE ALCEN EL CONFINAMENT


   Mes fotos

Notícies d'actualitat                                                                Powered by © Deyco